Home-staging

Home staging is een techniek van het voorbereiden, ensceneren en presenteren van en huis voor verkoop. 

Een potentiële koper ervaart een eerste indruk van de woning door foto’s op de website van de makelaar. Deze indruk is doorslaggevend voor het wel of niet verder ontwikkelen van interesse in de potentiële koopwoning. Voor de verkoop van het huis voor een goede prijs is een optimale presentatie en ruimtebeleving van de woning noodzakelijk. De verkoopstyliste kan de woninginrichting zo stylen tegen een relatief laag budget. Door deze optimale presentatie wordt een zo breed mogelijk koperspubliek aangetrokken.

Dit idee met mijn visie op brocante en interieur advies heeft er toe geleid dat ik ook actief ben op dit terrein. Het is juist deze unieke combinatie die maakt dat uw huis tegen de optimale voorwaarden op de markt wordt gepresenteerd. 


Werkwijze

Een 2-3 uur durend bezoek aan uw woning, waarbij de verkoopstyliste een analyse per ruimte opstelt. De verkoopstyliste maakt een gedetailleerd rapport op basis van deze bezichtiging. De verkoopstyliste beschrijft in detail de stappen die noodzakelijk zijn om de woning verkoop klaar te maken. Het adviesrapport wordt samen met de eigenaar doorgenomen om een duidelijk beeld te schetsen van de te ondernemen acties. 

In geval u mijn diensten wil gebruiken voor home staging dan gaarne onderstaande e-mail gebruiken om een eerste contact te leggen. Dan neem ik zo snel mogelijk met u contact op.